» Отговор

Тема: Какво очаквате от MWC?
Автор: board
Дата: 22.02.2012 13:29

Остават броени дни до мобилния конгрес и нека обсъдим кой какво очаква или се надява да види там?

Редактирано от board на 2012-02-22 13:41:14.

» Отговор

Тема: Re: Какво очаквате от MWC?  [Re: board]
Автор: ar_mando
Дата: 22.02.2012 14:01

Наследника на N8 определено ще е най-интересното нещо за мен на този конгрес, а и вероятно най-много интересни неща ще покаже, имайки предвид на какво е наблегнато при него.

» Отговор

Тема: Re: Какво очаквате от MWC?  [Re: ar_mando]
Автор: board
Дата: 22.02.2012 15:17

Аз се надявам да си харесам някое телефонче с Андроид, нещо с 4,3 - 4,5" 720p дисплей и нов процесор(най-интересни ми се струват новите чипове на qualcomm, тъй като не вярвам да видим телефони с А15).

» Отговор

Автор: makeno
Дата: 22.02.2012 15:30

Надявам се на мощен 10 инчов таблет с карта за памет и нормално усб.

» Отговор

Автор: Бабанка
Дата: 22.02.2012 17:58

Надявам се Самсунг отново да избият рибата с мобилните си устройства, а Ексинос 5250 явно ше бъде интегриран първо в 11.6 инчовия им таблет

» Отговор

Автор: Nikolay Ivanov
Дата: 22.02.2012 18:05

Аз по принцип очаквах Samsung Galaxy S3, но както се разбра няма да го видим сега, а по-късно, така че очаквам поредната порция мачкащи конкуренцията продукти на Samsung. Интересен ми е и наследникът на Nokia N8, но защо под ягодите ще е с починалият (Бог да го прости) Symbian, с Windows да беше щях да го преглътна.

Редактирано от Nikolay Ivanov на 2012-02-22 18:06:33.

» Отговор

Автор: kiroo
Дата: 22.02.2012 19:25

Аз сега съм очарован от Motorola Аtrix и чакам с нетърпение 3-та Обявените преди няколко дни характеристики за четириядрен Tegra 3 процесор, 2GB RAM, 4,3-инчов HD дисплей с резолюция 1280х720 пиксела и 10-мегапикселова камера с двойна LED светкавица и масивната 3300mAh батерия направо ме карат да изглеждам нетърпелив

» Отговор

Тема: Re: Какво очаквате от MWC?  [Re: kiroo]
Автор: mkpetrov
Дата: 22.02.2012 19:27

Само да го има и за Европа, да не повтарят глупостта с Razor MAXX.

» Отговор

Автор: Nikolay Ivanov
Дата: 22.02.2012 20:19

Ок, Motorola пуснаха уникални по хардуер модели в последно време, но софтуерната им обезпеченост е под всякаква критика - купуваш телефон с Android 2.3 или 4 и в повечето случаи си оставаш на него или получаваш един единствен ъпдейт със 5-6-7-8 месеца закъснение, освен ако не си от по-разбиращите и не го руутнеш, и не започнеш да си играеш с различни ромове, което за мен е доста досадно, особенно ако си харесам ром, който всяка седмица, ако не и по-често има ъпдейт. Нищо против Motorola, но политиката им относно софтуерната обезпеченост ме накара да се откажа от тях.

» Отговор

Тема: Re: Какво очаквате от MWC?  [Re: Nikolay Ivanov]
Автор: kiroo
Дата: 23.02.2012 10:12

Това, че липсва ъпдейт, значи, че са толкова добри, че просто няма какво да ъпдейтнат А ако трябва да сме сериозни, не знам какви модели си ползвал, че толкова ти трябва ъпдейт. Аз миналата година започнах връзката си с тая марка с Defy +. Взех го с 2.3.5, след месец се появи 2.3.6, ама какво от това. Колко от другите марки направиха ъпдейт от 2.2 и 2.3 на 4? Аз лично за това, което палзвам телефона си, не съм имал нуждата от ъпдейт. С помощта на тоя хардуер, щом не ми забива и лагва, няма какво повече да искаш. Всичко си е ток, но най-вече качеството на връзката и това как се чува гласа на отсрещния няма аналог в телефоните, които до сега съм тествал. 10/10 Е няма такова животно

» Отговор

Автор: mkpetrov
Дата: 23.02.2012 10:21

Сега нямаш, но проблемът идва от постепенната несъвместимост на много от новите програми с по-старите версии.
Въпреки че и така може дълго време да си му върши работа на човек, но все пак не е приемливо, защото го правят именно с идеята да си смениш телефона след година, например.

» Отговор

Тема: Re: Какво очаквате от MWC?  [Re: mkpetrov]
Автор: ar_mando
Дата: 23.02.2012 16:34

Интересно защо доста производители тръгнаха да анонсират какви ли не устройства точно преди началото на конгреса?

» Отговор

Тема: Re: Какво очаквате от MWC?  [Re: ar_mando]
Автор: Crazy Heart
Дата: 23.02.2012 16:46

така е всяка година миналата година обаче беше по-малко информацията
BTW заслужава си да отидеш в барса на конгреса, миналата година беше много интересно.

» Отговор

Тема: Re: Какво очаквате от MWC?  [Re: Crazy Heart]
Автор: t1ri
Дата: 23.02.2012 17:29

Крейзи бил ли си на конгреса?

» Отговор

Тема: Re: Какво очаквате от MWC?  [Re: Crazy Heart]
Автор: geleto
Дата: 23.02.2012 18:36

Къде ти отиде Note?

» Отговор

Автор: Wishmak3r
Дата: 24.02.2012 18:01

Очаквам новини около Windows Phone. Надявам се с излизането на Tango телефоните с тази OS да станат по-достъпни, макар и леко орязани. Надявам се също да бъде анонсирано WP-based устройство с хардуерна клавиатура, било то моноблок или слайд.