Дата: 21.02.2012 18:01
ментел пак изкараха магазин
крейзи уреди ни да работим там
Тема: Re: Утре започва работа първият магазин M-Tel Experience Store [Re: alskaranne]
Автор: mkpetrov
Дата: 21.02.2012 18:05
Това е доста добро като идея, аз преди няколко месеца като исках да пробвам 1 модел доста зор видях, докато намеря къде, а дори и там не можеше достатъчно обстойно да се тества.
Дата: 21.02.2012 18:05
Това е доста добро като идея, аз преди няколко месеца като исках да пробвам 1 модел доста зор видях, докато намеря къде, а дори и там не можеше достатъчно обстойно да се тества.
Тема: Re: Утре започва работа първият магазин M-Tel Experience Store [Re: alskaranne]
Автор: dirk
Дата: 21.02.2012 18:32
А защо и не направят приемна за решаване на казусите на Очи в Очи ,а не анонимстване на *88 и дежурното" мн съжалявам пуснете си жалба,ние тук нищо не можем да решим и помогнем"
Дата: 21.02.2012 18:32
А защо и не направят приемна за решаване на казусите на Очи в Очи ,а не анонимстване на *88 и дежурното" мн съжалявам пуснете си жалба,ние тук нищо не можем да решим и помогнем"

Дата: 21.02.2012 18:57
Харесва ми-стъпка в правилна посока.Чакам да се появи и в Пловдив.

Дата: 21.02.2012 19:01
защото ще има смъртни случаи и трябва да е с полиция там постоянно
тези дето решават въпросните казуси не искат да разговарят с клиента очи в очи,сещай се защо

Дата: 21.02.2012 20:27
@dirk, добре дошъл първо и аз от време на време влизам, но само като гост... Ментел няма да се променят никога, впрочем къде са @vicktor000, @Mary 13 и @Cocona да похвалят своя работодател? От както родата напусна тези "монополисти" спят много по добре! Хвърлете си картите на тези казвал съм го и преди, така, ще разберат от, кого зависят! Приятна вечер!

Дата: 22.02.2012 09:14
Да ти кажа честно, тези изброените не са служители

Дата: 22.02.2012 09:17
да похвалят своя работодател?
Аммм, няма какво да хвалят, каквото и да е твоето мнение, МОЯ работодател винаги е основния иновативен лидер
Тема: Re: Утре започва работа първият магазин M-Tel Experience Store [Re: Crazy Heart]
Дата: 22.02.2012 09:29
Аз си запазвам правото за по-натам да намина, тъй като в момента и без това нямам планове за купуване на ново устройсво, а и няма особено интересни модели в момента.
Аз си запазвам правото за по-натам да намина, тъй като в момента и без това нямам планове за купуване на ново устройсво, а и няма особено интересни модели в момента.

Аз ще ти пиша..- от видяното ми се струва, че магазина е супер-дупер фетски. А и идеята е повече от добра. Но пък както винаги всички иновативни неща идват от вас, така че не би трябвало да се учудвам..
ПП/ ..и в лето Господне 2012-то месеци след откриването на магазина на Мтел и зелено-оранжевите мишоци решили да си открият лавка за баници у МОЛ-а ..
Редактирано от asenna5 на 2012-02-22 09:37:37.

Дата: 22.02.2012 09:46
Ок, дано скоро има и PS Vita, че много ми се ще да я разцъкам

Дата: 22.02.2012 10:02
Абе все плювате по Мтел, но аз съм по-доволна от тях, отколкото от глобул. Иначе идеята с магазина е много добра.

Дата: 22.02.2012 10:06
Обикновено увяхват със знанията, на въпроса какви бандове (честоти) поддържа за 2G/3G (2,5/,75 3,5G). Ако мобилтел пръкнат във Варна такъв, лично ще проверя нивото компетентност. Ще почнем с лесен въпрос - на някой от топ телефоните - каква е максималната скорост на запис на паметта или ако е ноутбуук - на каква честота работи RAM-а. В повечето магазини за компютри знаят каква на каква честота им бичи рама, кеша на процесора, вида връзка на хард диска, само по операторските си нямат на идея. Дано мобилтел ES да са малко по - професионалисти.
Тема: Re: Утре започва работа първият магазин M-Tel Experience Store [Re: vladovn]
Дата: 22.02.2012 10:15
Тези неща винаги е най-разумно човек предварително да си ги проучва из интернет, а за тест само да ходи да види реално как се държи устройството, и въобще за всичко онова, което няма как да се разбере от сухи цифри само.
Дата: 22.02.2012 10:15
Тези неща винаги е най-разумно човек предварително да си ги проучва из интернет, а за тест само да ходи да види реално как се държи устройството, и въобще за всичко онова, което няма как да се разбере от сухи цифри само.

Дата: 22.02.2012 11:18
Какво по хубаво. Отиваш, разцъкваш, купуваш от друг магазин. Важно е авантата.

Дата: 22.02.2012 11:40
По принцип в Германия е така. Отиваш, цъкаш или пробваш и после поръчваш от нета

Дата: 22.02.2012 11:57
Ще има ли награди по случай откриването? Би тярбвало да има, нали?
Ако има съм там.

Дата: 22.02.2012 12:46
Браво на мтел. Както винаги едни гърди пред другите.

Дата: 22.02.2012 13:45
Идеята е страхотна, дано и изпълнението да е на ниво! Поне от снимките изглежда така. Честито на всички запалени по тези играчки!
Относно компетентността на работещите там - мисля, че нито един от изброените от @vladovn въпроси не е важен и няма нужда да се знаят на изуст технически характеристики, които могат да бъдат проверени на много други места. Не затова човек, които знае какво значат ще посети такъв магазин. А този който не знае, няма и да пита за тях.
Много по-важно е консултантите там да имат познания за развитието на мобилните технологии, новите тенденции, да са се докосвали до показаните устройства, да знаят за очакваните такива, да могат да посъветват дали една или друга екстра върши работа, да могат да оценят човека срещу тях и ТЕ да му зададат правилните въпроси за да разберат нуждите му и да предложат варианти на устройства И УСЛУГИ отговарящи на тях.
Със сигурност ше мина да разгледам, и дано скоро да може да се пипне Vita-та там!
Редактирано от zet23 на 2012-02-22 22:44:00.
Тема: Re: Утре започва работа първият магазин M-Tel Experience Store [Re: vladovn]
Автор: AVKansazov
Дата: 22.02.2012 17:52
Много ме е интересно как за теб тези въпроси са лесни?
Ме ме засяга да ми кажат например трансформърса им в крайна сметка има ли слот за сим карта или не.Или как да си направят настройките за нета на новия смартфон.А не разни техническо-маниашки подробности които 90% от клиентите изобщо не ги интересуват.
Дата: 22.02.2012 17:52
Много ме е интересно как за теб тези въпроси са лесни?
Ме ме засяга да ми кажат например трансформърса им в крайна сметка има ли слот за сим карта или не.Или как да си направят настройките за нета на новия смартфон.А не разни техническо-маниашки подробности които 90% от клиентите изобщо не ги интересуват.