Дата: 16.02.2012 20:36
нямам търпение да я разцъкам,а това за ментел не го разбрах?
дават ми го със Сим карта,която,ако искам ще си я активирам,че каква им е кирията на ментел ?

Дата: 16.02.2012 20:45
ако не я активираш няма да получиш играта

Дата: 16.02.2012 20:50
Хубаво за Store-то, въпреки че който си играе онлайн надали лесно ще се раздели със стария си акаунт (най-вероятно UK-ски), но какво общо има самото пускане на Vita на пазара, че да се налага една седмица отлагане?

Дата: 16.02.2012 22:58
Какви ли ще са цените в този стор? Че гледах някакви безумни цифри от рода на 50-100лв за игри за Vita, което си е чиста подигравка.
Иначе много се кефя на новото PSP-то, не защото искам да си го взема, а понеже ползва хардуер, какъвто скоро ще ползват смартфоните и ще помогне за развитието на игрите като цяло.

Дата: 17.02.2012 00:31
Смартфоните могат да ползват и по-добър хардуер (със сигурност след време ще е така, все пак конзолата ще е за години наред с този си хардуер), обаче едно нещо нямат телефоните, нещо което е много важно за определен тип игри - физически бутони, аналогови стикове. С други думи - смартфоните и таблетите няма как да се "облажат" от Vita, докато обратното важи в пълна сила, въпреки че от друга страна точно Vita ще има големи проблеми с налагането си заради игричките в iOS, Андроид т.н.
Времето ще покаже.

Дата: 17.02.2012 08:27
Може да видите този линк само ако сте регистриран. » Вход.
Въпросът е, че такива аксесоари бихас помогнали ужасно много развитието на гаминг индустрията върху мобилните ни устройства и едва ли би било проблем производителите да пъвхат по един такъв във кутията на всяко едно устройство.

Дата: 17.02.2012 09:49
Хубаво за Store-то, въпреки че който си играе онлайн надали лесно ще се раздели със стария си акаунт (най-вероятно UK-ски), но какво общо има самото пускане на Vita на пазара, че да се налага една седмица отлагане?
Аз лично имам 3 акаунта, щатски, британски и един от хонг конг. Обаче мисля, че има възможност да се join всички в един, или поне да смениш региона.

Дата: 17.02.2012 10:51
За някои игри хардуерните бутони са важни, но за други не са. А хардуерните бутони както са предимство така и недостатък, защото правят устройството по-голямо, с което се губи част от статуса на мобилно устройство. Примерно за разлика от смартфоните не можеш да носиш PSP-то в джоба на дънките. Както и да е, не искам да започвам тема PSP срещу смартфони.
Това което имах предвид за смартфоните е, че скоро и те ще имат хардуер подобен на PSP. И след като производителите на софтуер вече са направили своята игра да работи на такъв хардуера, много по-лесно ще я прехвърлят на смартфоните.
Иначе бях много изненадан, като видях цените на игрите за Vita. Познатите ни заглавия от смартфоните като Dungeon Hunter - 70-80лв. (Може да видите този линк само ако сте регистриран. » Вход. Asphalt - 50-60лв.... за какво си говорим изобщо, при положение, че за смартфони са няколко левчета. Май само с хакове ще се ползва Vita-та

Дата: 17.02.2012 11:38
Бе кви конзоли кви игри за смартфони, къде ше се зверим в тоя екран, друго си е домашното pc с хубав монитор 24/27 инча фул ейч ди по възможност 120хц / е там и инчовете ше са по малко де/ 3д, с хубава 3д видео карта и 3д очила...какво му требе повече на човек?! Е може и без очилата с 120хц монитор, но мисълта ми е че удоволствието да джиткаш некоя игра на смарт или такава конзола се губи.
Редактирано от Бабанка на 2012-02-17 11:40:24.

Дата: 17.02.2012 13:31
Keyone, проблема с тези допълнителни приставки към телефоните е, че просто са допълнителни. Не идва ли в самия пакет на iPhone даречем, тогава никога няма да се наложи като стандарт. Ще я имат тази приставка 0.001% от собствениците на телефона и никой разработчик на игри няма да я взема предвид. Докато всяка Vita си идва с бутони, стикове и т.н.
Board, напълно си прав за Asphalt, ако разработчиците за Vita не създадат игри, които да я отличават и да има смисъл от тази конзола, то тя е обречена независимо какъв хардуер има. С подобни изпълнения, като Asphalt-а, само може да се отблъснат евентуалните притежатели на Vita. Дори и за пиратстване не си струва в такъв случай.
Като цяло, това което се случва при смартфоните/таблетите оказва голям натиск върху гейм индустрията но си мисля, че е за добро, все пак всяка конкуренция е добра. Ако някой бизнес модел не е работещ, той си отива рано или късно.

Дата: 17.02.2012 13:57
конзолите обикновено се купуват заради ексклузивните игри. затова и ps vita стартира с поне две такива - uncharted и wipeout.

Дата: 17.02.2012 16:50
Ъм, затова ти казах, че просто трябва да визат в комплекта. Така всеки ещ бъде доволен.
Тема: Re: Sony PS Vita и PlayStation Store в България от 1 март [Re: osama11]
Автор: walkmen
Дата: 17.02.2012 19:13
Не мога да разбера , какъв е смисълът от ламтежа за всичко в едно?Имам удоволствието да притежавам доста гейм играчки, като започнеш от "game boy", минеш през "mega drive" , конзоли , та стигнеш до simxperience 4.Всяка една от тях ми дават изключително преживяване.Кога смартфон ще ми предложи подобно удоволствие?На кой производител ще му мине през акъла да си комплектова смартфонът със гейм аксесоари?Razer fiona е единствената чикия , която предлага нещо по темата. PS vita , имам от 2 седмици , машината е чудесна.Изобщо не съм убеден че има смартфон които да ми предложи нещо подобно на този етап , поне за себе си , а и за доста хора от обкръжението ми ,съм сигурен че искам да имам мобилен телефон и гейм играчка ОТДЕЛНО.
Дата: 17.02.2012 19:13
Не мога да разбера , какъв е смисълът от ламтежа за всичко в едно?Имам удоволствието да притежавам доста гейм играчки, като започнеш от "game boy", минеш през "mega drive" , конзоли , та стигнеш до simxperience 4.Всяка една от тях ми дават изключително преживяване.Кога смартфон ще ми предложи подобно удоволствие?На кой производител ще му мине през акъла да си комплектова смартфонът със гейм аксесоари?Razer fiona е единствената чикия , която предлага нещо по темата. PS vita , имам от 2 седмици , машината е чудесна.Изобщо не съм убеден че има смартфон които да ми предложи нещо подобно на този етап , поне за себе си , а и за доста хора от обкръжението ми ,съм сигурен че искам да имам мобилен телефон и гейм играчка ОТДЕЛНО.

Дата: 17.02.2012 20:24
Няма лошо, но нали виждаш, че Вита-та работи с някаква модната SD карта, която ще е 3 пъти по-скъпа от обикновената, а игриците струват колкото тези за PS3.

Дата: 17.02.2012 20:48
За мен в наши дни е оправдана единствено покупката на домашна конзола. Имам PS3 и всички предходни Playstation-и, мисля да си взема и Xbox с Kinect.
Мобилните конзоли (според мен) са вече мъртви.

Дата: 17.02.2012 21:08
PS vita , имам от 2 седмици , машината е чудесна.Изобщо не съм убеден че има смартфон които да ми предложи нещо подобно на този етап , поне за себе си , а и за доста хора от обкръжението ми ,съм сигурен че искам да имам мобилен телефон и гейм играчка ОТДЕЛНО.
Всеки преценява за себе си. А щом вече имаш Vita, дай малко повече инфо, кажи нещо интересно, един вид зариби ни. Защото аз от това което знам(а то не е много), изобщо не мога да се зарибя. Едно време когато си взех първото PSP, смартфоните не бяха никаква алтернатива с 2-та си инча дисплейчета и скапани игри. Но сега вече има много смартфони с големи дисплеи, силен хардуер и чудесни игри, за това в случая за себе си не виждам смисъл от отделна мобилна конзола.
Разкажи твоята гледна точка, защо предпочиташ отделна машинка за игра, какво получаваш повече? А и има ли хак за Vita или си купуваш игри?...и т.н.
Тема: Re: Sony PS Vita и PlayStation Store в България от 1 март [Re: A4i]
Дата: 17.02.2012 21:09
Картата към играта я взех за 90$ , не е кой знае каква разликата със съпоставимите с нея като качества. Uncharted беше 50$ , заслужава си парите.F1 , ме кара да се чувствам все едно съм на пистата.Саунда е брутално динамичен.CoD e почти идентичен като чувство със PS3.Както казах , не съм много убеден че ще се пръкне смартфон които да ми предостави подобно преживяване от гейма.Тепърва предстоят нови поколения конзоли.Цените на игрите не мисля че ще падат.Не съм много съгласен че цените на игрите са еднакви.От ps3 , последно време не съм особенно доволен , що се отнася до новите заглавия , примерно Battlefield3.Освен това, Сони официално обявиха че ще разработват VITA OS.Като нищо може да се появи смартфон със vita os + playstation cert.Тогава може да говорим за гейм на смартфон под някаква форма.
Дата: 17.02.2012 21:09
Картата към играта я взех за 90$ , не е кой знае каква разликата със съпоставимите с нея като качества. Uncharted беше 50$ , заслужава си парите.F1 , ме кара да се чувствам все едно съм на пистата.Саунда е брутално динамичен.CoD e почти идентичен като чувство със PS3.Както казах , не съм много убеден че ще се пръкне смартфон които да ми предостави подобно преживяване от гейма.Тепърва предстоят нови поколения конзоли.Цените на игрите не мисля че ще падат.Не съм много съгласен че цените на игрите са еднакви.От ps3 , последно време не съм особенно доволен , що се отнася до новите заглавия , примерно Battlefield3.Освен това, Сони официално обявиха че ще разработват VITA OS.Като нищо може да се появи смартфон със vita os + playstation cert.Тогава може да говорим за гейм на смартфон под някаква форма.
Тема: Re: Sony PS Vita и PlayStation Store в България от 1 март [Re: board]
Дата: 17.02.2012 21:27
Геъймът в животът ми присъства за да ме разтоварва и освежава.Случвало ми се е денят да е зверски напрегнат , 10 мин гейм ми действат като опаковка "беналгин".Не искам да зарибявам никой за нищо.Всеки си има глава на раменете и живот които живее.ЛИчният избор е право на всеки.Докато не пипнеш нещо и не го усетиш , смисълът от коментара е безсмислен.Повечето хора коментират без да си имат и на идея какво очакват .Когато сглобих SX-stage 4 , седнах на седалката и темето ми се удари в подглавника на седалката когато натиснах газта на Макларъна ...............Идея си нямам кога смартфон ще ми предостави това усещане?????????
Хак ,не знам да има , а и не ме късае.Тествам играта която съм набелязал и си я взимам.
Интересното относно козолата , докато не пипнете всичко е бошлаф.
Дата: 17.02.2012 21:27
Геъймът в животът ми присъства за да ме разтоварва и освежава.Случвало ми се е денят да е зверски напрегнат , 10 мин гейм ми действат като опаковка "беналгин".Не искам да зарибявам никой за нищо.Всеки си има глава на раменете и живот които живее.ЛИчният избор е право на всеки.Докато не пипнеш нещо и не го усетиш , смисълът от коментара е безсмислен.Повечето хора коментират без да си имат и на идея какво очакват .Когато сглобих SX-stage 4 , седнах на седалката и темето ми се удари в подглавника на седалката когато натиснах газта на Макларъна ...............Идея си нямам кога смартфон ще ми предостави това усещане?????????
Хак ,не знам да има , а и не ме късае.Тествам играта която съм набелязал и си я взимам.
Интересното относно козолата , докато не пипнете всичко е бошлаф.

Дата: 17.02.2012 21:47
Тази джаджа става ли за разговори или не?
Тема: Re: Sony PS Vita и PlayStation Store в България от 1 март [Re: <xXx>]
Дата: 17.02.2012 22:15
Става ако си закупиш 3G вариантът.Скайп обещават че ще имат вариант за "вита" но не е ясно дали ще поддържа видео.Туит , Фейсбук , Foursquare и те обещават че ще имат приложения , както и браузър.ИНтегрираният е меко казано трагичен.
Дата: 17.02.2012 22:15
Става ако си закупиш 3G вариантът.Скайп обещават че ще имат вариант за "вита" но не е ясно дали ще поддържа видео.Туит , Фейсбук , Foursquare и те обещават че ще имат приложения , както и браузър.ИНтегрираният е меко казано трагичен.