» Отговор
» Виж новината

Тема: VIVACOM компенсира потребителите за проблемите в мрежата
Автор: vladovn
Дата: 07.02.2012 15:31

Браво, който иска компенсация ще я получи.

» Отговор
» Виж новината

Тема: Re: VIVACOM компенсира потребителите за проблемите в мрежата  [Re: vladovn]
Автор: Бабанка
Дата: 07.02.2012 15:37

Браво повтаряш темата!

» Отговор
» Виж новината

Тема: Re: VIVACOM компенсира потребителите за проблемите в мрежата  [Re: Бабанка]
Дата: 07.02.2012 15:46

Какво точно повтарям?
Може би, че съм съм коментирал новината, през бутон "твоето мнение", това ли?
Или какво, обясни?

» Отговор
» Виж новината

Тема: Re: VIVACOM компенсира потребителите за проблемите в мрежата  [Re: vladovn]
Автор: s0me0ne
Дата: 07.02.2012 15:48

За няколко часа неудобство - компенсират с една седмица! А МТел за няколко месеца неудобства и проблеми компенсираха с какво? С НИЩО!!!!!!

» Отговор
» Виж новината

Автор: milen888
Дата: 07.02.2012 15:56

Имаше предвид, че вече има същата тема, пусната преди твоята.

» Отговор
» Виж новината

Автор: titan_t
Дата: 07.02.2012 15:58

Браво на Виваком! Още веднъж показаха че са над другите два!!! Кога и с какво Мтел компенсира с нещо едногодишните си проблеми, кога Глобул компенсира с нещо множеството сривове на мобилната си мрежа????

Редактирано от titan_t на 2012-02-07 15:59:51.

» Отговор
» Виж новината

Тема: Re: VIVACOM компенсира потребителите за проблемите в мрежата  [Re: s0me0ne]
Дата: 07.02.2012 16:53

И глобул не са имали компенсации , то бтк са ме остявали по половин месец без интернет и не съм виждал нищо насреща. Браво, че са се сетили този път, но частично почивния ден на държавата вчера няма да се компенсира.

» Отговор
» Виж новината

Автор: titan_t
Дата: 07.02.2012 16:54

Вие изкарахте че от Виваком зависи цялата държава....

» Отговор
» Виж новината

Тема: Re: VIVACOM компенсира потребителите за проблемите в мрежата  [Re: titan_t]
Дата: 07.02.2012 17:05

Не, само част. Не забравяй компанията на коя компания е наследник.

» Отговор
» Виж новината

Автор: barni2011
Дата: 07.02.2012 18:41

Браво това е държание на истински европейски телеком,има проблем има компенсация а не като ментел и тяхната подигравка. И да не забравяме кой първи отмени автоматичното преподписване на договорите отново Виваком.

» Отговор
» Виж новината

Тема: Re: VIVACOM компенсира потребителите за проблемите в мрежата  [Re: barni2011]
Дата: 07.02.2012 18:43

Абсолютно. Освен това първи пуснаха план без срочен договор-уникалния Вива фрии

» Отговор
» Виж новината

Автор: denyo75
Дата: 07.02.2012 19:56

Хм, защо е това уточнение - компенсация с "безплатен" интернет... че с какъв друг може да компенсират загубите и пропуснатите ползи? Може би с платен? Замазват очите само. В офиса днес интернета на Виваком не ставаше за нищо, добре че един колега си донесе личния модем (на друг доставчик) че да можем да си свършим работата.

» Отговор
» Виж новината

Тема: Re: VIVACOM компенсира потребителите за проблемите в мрежата  [Re: milen888]
Автор: frenchdopeboy
Дата: 08.02.2012 11:36

Нещо с тея странични условия май пак ще прее*ат абонатите си и никой няма да получи компенсация,вече толкова излагации от страна на Виваком съм въждал,че...

» Отговор
» Виж новината

Тема: Re: VIVACOM компенсира потребителите за проблемите в мрежата  [Re: frenchdopeboy]
Дата: 08.02.2012 11:43

Недоволни винаги е имало и ще има, то на българина не може да му се угоди. А по добре ли щеше да е да нямаше никаква компенсация? Да си твърдят като Мтел 8 месеца-няма никакъв проблем, всичко е О.К.? Лично съм потърпевш тези 8 месеца и мога да сравня разликата в отношението!!!