» Отговор
» Виж новината

Тема: Motorola иска 2,25% от приходите от iPhone срещу лиценз за патент
Автор: purko1
Дата: 07.02.2012 12:06

Пожелавам им успех

» Отговор
» Виж новината

Тема: Re: Motorola иска 2,25% от приходите от iPhone срещу лиценз за патент  [Re: purko1]
Автор: Sage
Дата: 07.02.2012 12:16

На мен ми е все едно какво ще стане, защото в крайна сметка ние ще сме губещи повече или по-малко. Все пак за Apple мога да кажа - да бе мирно седяло, не би чудо видяло...

» Отговор
» Виж новината

Тема: Re: Motorola иска 2,25% от приходите от iPhone срещу лиценз за патент  [Re: Sage]
Автор: purko1
Дата: 07.02.2012 12:40

честно казано не одобрявам методите на епъл за добиване на конкурентно предимство

» Отговор
» Виж новината

Тема: Re: Motorola иска 2,25% от приходите от iPhone срещу лиценз за патент  [Re: purko1]
Автор: milen888
Дата: 07.02.2012 13:24

Хак да им е на Apple, те отвориха първи кутията на Пандора с наглите си патентни претенции, хайде сега с техните камъни по техните глави
Далечната им цел беше да ограничат навлизането на Андроид и да забавят загубата си на пазарен дял. Затова и най-много дела водят със Самсунг, който е най-големия производител на телефони с Андроид. Обаче истината е, че се провалиха с тази цел, такава война не може да бъде спечелена!!! Нека се завърнат в лабораториите, а не в съдебните зали и да представят нови модели,чрез които да се борят за сърцата на потребителите!!!

Редактирано от milen888 на 2012-02-07 13:34:39.

» Отговор
» Виж новината

Тема: Re: Motorola иска 2,25% от приходите от iPhone срещу лиценз за патент  [Re: milen888]
Автор: A4i
Дата: 07.02.2012 14:34

Производителите около Андроид са със значително влияние и могат съвсем успешно да си защитят позициите от патентни тролове. Все още не се чува нищо за Sony. Вероятно щото никой не смее да ги съди, но имаше едно подмятане тази есен, че било удачно да използват ДжамФон. Беше необходимо шефа им да каже само две изречения по темата и всякави спекулации секнаха на момента.

» Отговор
» Виж новината

Автор: behroozwolf
Дата: 07.02.2012 14:46

"От друга страна, създателите на iPhone са на мнение, че исканията на Motorola не съответстват на условията на FRAND (fair, reasonable and non-discriminatory) лицензирането, към които компанията трябва да се придържа по отношение на спорния патент."

Хахаха тоя гнил плод отново се изказа.Значи, те като съдят за някакви си смешни патенти и искат пълна забрана за цяла гама от продукцията на самсунг е по условията, а когато някой ги съди и то почти успешно, не било по правилата.Жал ми е за фенчетата на тази марка плодове.

» Отговор
» Виж новината

Тема: Re: Motorola иска 2,25% от приходите от iPhone срещу лиценз за патент  [Re: milen888]
Автор: alskaranne
Дата: 07.02.2012 21:59

» Отговор
» Виж новината

Тема: Re: Motorola иска 2,25% от приходите от iPhone срещу лиценз за патент  [Re: behroozwolf]
Автор: board
Дата: 08.02.2012 10:05

Жал ми е за фенчетата на тази марка плодове.

На мен повече ми е жал за хейтърчетата на тази марка. Хората които само чакат да прочетат Епъл или айфон в някоя тема и да почнат да плюят, няма значение дали Епъл съди някой или някой съди Епъл, важно е да ги наредиш колко са зле. Преди пак да ти стане жал за някой, замисли се колко е жалко половината ти мнения във форума да са демонстриране на омразата ти към дадена марка.