Тема: "М-Тел" осигурява дарение за бедстващите в Хасковска област
Автор: Cocona
Дата: 07.02.2012 11:49
съчувствам за страха и болката на тези хора и се радвам за съпричастността, която изразява мтел със средствата отпуснати за този бедстващ район, дано по-скоро условията на живот там се нормализират.
Mod edit asenna5/
Като пускаш тема към официална новина от сайта не променяй заглавието и!
Редактирано от Cocona на 2012-02-07 11:55:37.
Дата: 07.02.2012 11:49
съчувствам за страха и болката на тези хора и се радвам за съпричастността, която изразява мтел със средствата отпуснати за този бедстващ район, дано по-скоро условията на живот там се нормализират.
Mod edit asenna5/
Като пускаш тема към официална новина от сайта не променяй заглавието и!
Редактирано от Cocona на 2012-02-07 11:55:37.

Дата: 07.02.2012 11:59

Дата: 07.02.2012 12:39
Абе съчувствие... по-скоро реклама. Няма лошо де.

Дата: 07.02.2012 12:51
Според мен трябва да се променят такива заглавия за в бъдеще в медийното пространство. Абонатите на ментел ОСИГУРЯВАТ... ...нека и те да получат нужното внимание, стига са ги обирали и същевременно си присвояват заслугите им

Дата: 07.02.2012 17:04
Абе как не го направиха това тихо мълком
Еииииии, то не може да се оакат без да го направят реклама

Дата: 07.02.2012 18:05
Каквото и да е тва е едно добро дело! Похвална е постъпката на Мтел.

Дата: 08.02.2012 00:23
Е ти пък нищо не каза. Между другото... колко струва еднократно излъчване на 30 сек. рекламен клип по национална ефирна ТВ?

Дата: 08.02.2012 09:10
Еииииии, то не може да се оакат без да го направят реклама
Ти даде ли 30к? Вместо да подкрепяш една такава инициатива ти...Еииииии, то не може да се оакат без да го направят реклама
Каква реклама те гони, М-Тел е ТОП фирма, всичко което се случва публично се вижда навсякъде, така е при големите фирми. Дори реклама да е всичко, нали тия средства отиват за хората дето измират в бедстващите зони.

Дата: 08.02.2012 09:27
колко струва еднократно излъчване на 30 сек. рекламен клип по национална ефирна ТВ?
30сек. - 1500лв.
Редактирано от kiroo на 2012-02-08 09:28:34.

Дата: 08.02.2012 10:58
Вместо да поздравят М-тел за благородната постъпка, вие се правите на умни.

Дата: 08.02.2012 12:20
И още нещо:вие да не би да сте дарили повече пари? капо69, нали си баровец, дай ти някоя хилядарка..много е лесно да плюеш, ама преди това трябва да си направил повече за хората.

Дата: 08.02.2012 12:37
Постъпката на мтел е хубава, макар и от финансови подбуди. Ясно е, че не им пука за хората и го правят с цел реклама, затова не може да сравняваш тяхното дарение с хората, които си заделят от заплатата. Със сигурност има и служители на мтел, които си даряват и от собствената заплата. По принцип, когато голяма фирма прави дарение, винаги го прави от интерес и има сметка от цялата работа, най-малкото спестява данъци

Дата: 08.02.2012 12:50
Ако бях крадец щях да дарявам в несвяс
Ако давах подкупи и да ми коват законите щях също да развея червения кръст.
капо69, нали си баровец, дай ти някоя хилядарка..много е лесно да плюеш, ама преди това трябва да си направил повече за хората.
Да баровец съм, но не по партийна линия или с политическо лоби.
А ти идея имаш ли как се печелят пари когато "държавата" те тъпче всячески, а след това да бъда от червен кръст!
Аз също съчувствам на всички пострадали, но вината е отново с самите нас.
Тези които разполагат с парите и ресурса на избирателя, са отговорни за това.
И не е немарливост, а корупция по всички нива.
А ти що не дариш 30к ???
Ти държал ли си някога повече от 10к в ръцете си, ама да са си твои и да си успял пред данъчните ?!
И накрая аз съм ви кривия, защото не съм слепец.
А ето една (почти цяла) сляпа нация какво си пее.
И не отваряйте тема за Мтел или кЪртела във всички отрасли.
Аз ви казах откъде са даренията и не им правете аплодисменти.
Ако не ви се вярва в това което говоря ОК, но всички са за затвора !!!
Поробиха избирателя.
И като заговорихме за някаква финансова помощ, ти viktor0000 колко хора се изхранват от теб или косвено (дори) се издържат от теб???
Не ме карай да си правя реклама тук !!!
Ти мънинко българско човече --> замълчи веднага.
Редактирано от Capo_69 на 2012-02-08 13:06:13.
Тема: Re: [Re: viktor0000]
Автор: walkmen
Дата: 08.02.2012 12:59
Имам изключителното удоволствие да познавам Лично хора които дават, и не спират да дават доста повече от компанията Мтел. Дори има хора които учат в чужбина изцяло на техни разноски .Не съм чул коментар или жест с който да покажат че правят нещо такова. Никои от тях не съм го мернал по телевизията или вестника!Ако някои прави нещо от чисто сърце , ще го направи тихо и кротко.
Дата: 08.02.2012 12:59
Имам изключителното удоволствие да познавам Лично хора които дават, и не спират да дават доста повече от компанията Мтел. Дори има хора които учат в чужбина изцяло на техни разноски .Не съм чул коментар или жест с който да покажат че правят нещо такова. Никои от тях не съм го мернал по телевизията или вестника!Ако някои прави нещо от чисто сърце , ще го направи тихо и кротко.

Дата: 08.02.2012 13:22
Ясно е, че не им пука за хората
Абе човече, при нас все едно не работят хора! Служителите които се занимават с такива дейности си имат деца и семейства! Едно е да си недоволен от оператор, услуга или нещо подобно, но съжаялвам хора като теб които мислят ограничено или по-скоро замъглено! При нас 99% от хората са дошли от други големи фирми, от университети и тн. Слагаш един гигантски общ знаменател! Много грешно си мислиш....

Дата: 08.02.2012 13:47
Знам, че са хора със семейства и затова съм написал, че със сигурност служителите на мтел даряват и от собствените си заплати. Но щом е дарение на фирма, хич не ми говори за човешки подбуди. Най-малкото в случая не се дават собствените пари на хората, а пари на фирмата, които са така и така предвидени за данъци и други разходи и в случая се използва да се намалят малко данъците малко с това дарение. А и малко безплатна реклама никога не вреди. Но както казах, делото е добро и дано и други фирми да последват примера на Мтел и ГЕРБ. Не обвинявам мтел, а им се радвам. Но ми е чудно, че има хора, които си мислят, че това се прави от благородство и състрадание. Точно в големите фирми и университети се научава как се правят и как се спестяват пари.
Любопитно ми е, лично на теб, а и на повечето служители, това дарение как ще се отрази на заплатата? Бтв, от мтел съм доволен горе долу и не съм споменавал противното, така че няма смисъл да се защитаваш

Дата: 08.02.2012 13:59
Абсолютно съм съгласен с теб. Големите фирми с тези дарения спестяват данъци, а и както казваш малко реклама никога не вреди. Самите служители може да изпитват съчувствие, но за фирмените баланси в края на годината,когато с гордост се хвалят пред акционерите си,че на всеки 1 лв. приход имат над 0.50 ст чиста печалба, това няма значение. Направете дарение, но не го обявявайте публично,спестете жалкия опит за ПР в тази ситуация.

Дата: 08.02.2012 14:17
Любопитно ми е, лично на теб, а и на повечето служители, това дарение как ще се отрази на заплатата? Бтв, от мтел съм доволен горе долу и не съм споменавал противното, така че няма смисъл да се защитаваш
Ще ти отговоря, в компанията имаме много и различни вътрешни инициативи за много благотворителни цели. Лично аз дарявам част от заплатата си на драго сърце. Също така, помисли реално, най-големите дарители в СВЕТА са фирми.... Какво е лошото по дяволите, да има мотивация или облага за фирма дарила пари за благотворителност... няма да споря с теб, имаш пълното право да защитаваш позицията си, както аз правя със своята

Дата: 08.02.2012 14:39
Всички сме на една страна кво се карате? И аз съм дарявал и пари и дрехи, така че в такива ситуации трябва да сме единни ма дали е пр или не има ли такова значение важното е, че е направено! И не са само Мтел всички го правят!

Дата: 08.02.2012 14:40
Автор: makeno
А и малко безплатна реклама никога не вреди.
А и малко безплатна реклама никога не вреди.
Безплатна реклама никъде няма, както виждате и сега се плаща за това, НО......
От подобни престъпни фирми става видно как не се пропуска момента да се яхне вълната ......., по подобие на политиците
пари на фирмата, които са така и така предвидени за данъци и други разходи и в случая се използва да се намалят малко данъците малко с това дарение.
Едва ли
Пари имат в изобилие и са достатъчно предвидени за подкупи, РЕКЛАМИ и за всичко което да им гарантира този уют
1 | 2 |