» Отговор
» Виж новината

Тема: Може да видим Plus версия на Samsung Galaxy S II
Автор: BenM
Дата: 03.02.2012 08:24

Вчера видях в ценовата листа на Глобул, че цената му е намалена от 769лв на 679лв за абонамент до 15лв, сравнено с iPnone 4S които е 1049лв и абонамент 13лв, разликата е огромна!

» Отговор
» Виж новината

Тема: Re: Може да видим Plus версия на Samsung Galaxy S II  [Re: BenM]
Автор: Nikolay Ivanov
Дата: 03.02.2012 12:16

Не мога да си обясня за къф ... ми е тоя по-мощен процесор?!? Да бяха сменили резолюцията на дисплея с по-висока, при положение че има версии за определени мобилни оператори с HD 720p дисплей, просто е срамота Plus да е само с по-мощен процесор.

» Отговор
» Виж новината

Тема: Re: Може да видим Plus версия на Samsung Galaxy S II  [Re: Nikolay Ivanov]
Автор: alskaranne
Дата: 03.02.2012 12:37

именно ,хората се ограничават с по-малко модели,самсунг на всеки модел вадят плюс ,накрая се чудиш сто модела,еднакви само единият уж бил по-мощен..
зеха да ме дразнят самсунг,а съм им фен ..

» Отговор
» Виж новината

Тема: Re: Може да видим Plus версия на Samsung Galaxy S II  [Re: alskaranne]
Автор: Бабанка
Дата: 03.02.2012 16:16

Следват политиката на Епъл, айфон 4/4с или СГС2/СГС2 плюс!

» Отговор
» Виж новината

Тема: Re: Може да видим Plus версия на Samsung Galaxy S II  [Re: Бабанка]
Дата: 03.02.2012 16:20

дам има май нещо такова-тъпо но факт

» Отговор
» Виж новината

Дата: 03.02.2012 16:23

Така са най добрите Епъл правят новия айфон, а Самсунг го подобряват!

» Отговор
» Виж новината

Автор: mobilebulgaria2800
Дата: 03.02.2012 19:01

Никак даже не е тъпо : ) Това е мн добре замислена стратегия,която видимо е и доста успешна.

» Отговор
» Виж новината

Тема: Re: Може да видим Plus версия на Samsung Galaxy S II  [Re: mobilebulgaria2800]
Дата: 03.02.2012 19:14

видимо не знаеш колко е успешна,тъй като продажбите са главно от 1вите им телефони,а не от ПЛЮС моделите ...

» Отговор
» Виж новината

Автор: Българин
Дата: 04.02.2012 17:57

Имах предвид,че е успешно копирането на Апъл.Както се изказа "Бабанката" Апъл правят новия айфон, а Самсунг го подобряват!Но все пак щом си толкова запознат с продажбите,ще ни светнеш ли за какво време колко бройки Galaxy plus са продадени? И би ли споделил защо според теб е тъпа политика.Може би ще е умно да кандидатстваш за работа в Самсунг
За много хора може покупката на плюс да е излишна,да предпочетат сега SGS2 пред Айфон 4s.Но ако някой се замисли дали да си вземе Айфон 4s пред SGS2,в такъв случай SGS2 plus може да обърне резултата.

Редактирано от Българин на 2012-02-04 18:06:04.

» Отговор
» Виж новината

Тема: Re: Може да видим Plus версия на Samsung Galaxy S II  [Re: Българин]
Автор: deezel
Дата: 04.02.2012 18:03

Самсунг го подобряват

По-голяма глупост не бях чел. Все едно слушам разговор на маса с чичовци в кръчма - разбират от футбол, политика и "телефони".

» Отговор
» Виж новината

Тема: Re: Може да видим Plus версия на Samsung Galaxy S II  [Re: deezel]
Дата: 04.02.2012 19:43

По-голяма глупост не бях чел. Все едно слушам разговор на маса с чичовци в кръчма - разбират от футбол, политика и "телефони".

Е аз по кръчми не ходим, но като гледам така баш теа с айфоните там ходят.

» Отговор
» Виж новината

Дата: 04.02.2012 20:04

Предполагам,че мисълта на "Бабанката" беше,че Самсунг правят външно същия телефон,но отвътре мн по-добър,т.е. по голям дисплей,по-добра камера,по-мощен процесор и т.н..Но явно според теб телефоните по нищо не си приличат? Или не мислиш,че има доста неща,в които Самсунг са по-добри от Айфон? Интересно защо ли са тези съдилища,а дори забраниха и таблета на Самсунг на някой места,понеже мн приличал на Апълския

» Отговор
» Виж новината

Автор: deezel
Дата: 04.02.2012 20:08

Къде са тези по-добър процесор, по-добра камера... Не знам, не знам.

Аз няма да продължа да се забавлявам с теб и странните ти изказвания, но като за толкова парадно обявен "Българин", грамотността ти е на доста ниско ниво.

Редактирано от deezel на 2012-02-04 20:08:56.

» Отговор
» Виж новината

Дата: 04.02.2012 20:10

Да точно тва исках да кажа!Виж за камерата като, че ли прави по добри снимки /играх си с един 4с/на айфона, но тва се разбира, като я качиш на компа, защото при 3.5 инча и висока резолюция на екрана излизат по чисто тва е.

Редактирано от Бабанка на 2012-02-04 20:21:09.

» Отговор
» Виж новината

Дата: 08.02.2012 02:38

Ето тук са тези по-голям дисплей,по-добра камера и по-мощен процесор:
Apple iPhone 3GS - 3.5 инча,3.15MP предна,втора камера няма,600MHz,256мб рам.След него Самсунг пуснаха Galaxy S - 4 инча,5MP предна,втора камера VGA,1GHz,512мб рам.
Apple iPhone 4 - 3.5 инча,5MP предна,втора камера VGA,1GHz A8,512mb рам.След него Самсунг пуснаха Galaxy S II - 4.3 инча,8MP предна,втора камера 2MP,1.2GHz dual core A9,1GB ram.

Мисля,че не приляга на модератор да се заяжда,да говори за начин на писане и грамотност,когато той самият прави,и е правил грешки,които всеки може да открие в постовете му,някак си..не знам,не знам..нека потребителите определят какво е това поведение : )

Редактирано от Българин на 2012-02-08 02:41:48.